Σκύλος οδηγός έσωσε τους εκπαιδευτές του από το αυτοκίνητο 93χρονης (video)

1
8

Τη ζωή των δυο εκπαιδευτών του έσωσε ένας σκύλος – οδηγός, προειδοποιώντας τους ότι ένα αυτοκίνητο έρχεται καταπάνω τους, δευτερόλεπτα πριν τους χτυπήσει.

Το λαμπραντόρ, εν ονόματι O’Neil, υποβαλλόταν σε δοκιμή στον δρόμο από τους εκπαιδευτές του όταν ξαφνικά σταμάτησε και γύρισε το κεφάλι του προς τα πίσω.

Ο ένας εκπαιδευτής αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει. Κοίταξε πίσω του και είδε ένα μαύρο αυτοκίνητο να κινείται με την όπισθεν πάνω στο πεζοδρόμιο.

Γρήγορα άρπαξε την εκπαιδεύτρια που κρατούσε τον σκύλο και η οποία είχε τα μάτια της δεμένα, στο πλαίσιο της δοκιμής.

Οι εκπαιδευτές και ο σκύλος πρόλαβαν να στρίψουν στη γωνία δευτερόλεπτα πριν τους χτυπήσει το όχημα.

Σχολιάζοντας το τραγικό συμβάν, που σημειώθηκε στο Σαν Ραφαέλ της Καλιφόρνια, ο άνδρας δήλωσε πως ο σκύλος κοίταξε προς τα πίσω πριν από εκείνον, στην ουσία προειδοποιώντας τον.

Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν μια 93χρονη γυναίκα, η οποία όπως δήλωσε έχασε τον έλεγχο.

econews

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για σταθείτε, για να καταλαβαίνουμε και τι βλέπουμε. Ο εκπαιδευτής υποψιάστηκε ότι κάτι συμβαίνει πίσω του, όταν γύρισε το κεφάλι του ο σκύλος πίσω; Το ότι το αυτοκίνητο είχε τρελή πορεία που για να φτάσει εκεί, πάει να πει ότι σίγουρα προσέκρουσε και σε αλλα σημεία. ΑΝ ο σκυλος έβλεπε μια γάτα κάθε 4 μέτρα και γυρνούσε το κεφάλι του πίσω θα ήταν το ίδιο υποψιασμένος ο εκπαιδευτής; Και εν πάσει περιπτώσει ο τελευταίος τους τράβηξε και τους δυο που το είδε. Να χρησιμοποιούμε και την λογική καμιιά φορά, δε βλάπτει.

    Τα σκυλιά αυτά είναι τα πιο ικανά που γνωρίζω και προτρέπουν τους κατόχους τους από κάθε είδους ατυχήματα, αλλά και βοηθούν τους συνανθρωπους μας καθημερινά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν είναι έτσι. Ξανασκεφτείτε το.

Comments are closed.