Τσίπρας: «αγωνιστές για τη ζωή» οι διαδηλωτές στην Ιερισσό – Αντιδρούν οι μεταλλωρύχοι

1
10

«Νέα Κερατέα» στην οποία «η κυβέρνηση θα σπάσει τα μούτρα της» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, την Ιερισσό της Χαλκιδικής.

Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει μετατρέψει τη Βόρεια Χαλκιδική σε Λωρίδα της Γάζας, ενώ προέβλεψε ότι η επένδυση δεν θα γίνει.

Επιπλέον ανέφερε ότι όσοι αντιδρούν στην επένδυση είναι «αγωνιστές για τη ζωή», ενώ πρόσθεσε ότι καμία επένδυση δεν μπορεί να προχωρήσει με τη βία.

Από την πλευρά τους οι μεταλλωρύχοι, που συνάντησαν τον  πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη διασταύρωση Μεγάλης Παναγιάς – Πλανών, δήλωσαν πως τους αγνοεί προκλητικά, ενώ δεν κρατά καν τα προσχήματα.

Τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά επέκρινε, μιλώντας στον Σκαϊ, και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Μεταλλεία – Λιγνιτωρυχεία – Λατομία Ελλάδος, Γεώργιος Γλυνιαδάκης.

«Δικαίωμά του να έχει τη σκέψη και την άποψή του. Όμως όταν έχει δημιουργηθεί θέμα που δεν υπάρχει για μια επένδυση που θα κάνει πολλά για την περιοχή δεν μπορεί να κλείνει τα αφτιά του και να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γλυνιαδάκης.

«Οι εργαζόμενοι που είναι κορωνίδα των αριστερών κομμάτων να μην έχουν το δικαίωμα στην εργασία, και να πηγαίνει στην Ιερισσό και να λεει ότι οι δυο φυλακισμένοι οι δυο για τα έκτροπα στις Σκουριές είναι αγωνιστές. Εμείς τι είμαστε;» διερωτήθηκε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλά δε ντρέπεται; Δεν έχει καθόλου τσίπα ο Τσίπρας;
    Ποιος ακριβώς έχει καταντήσει τη Χαλκιδική Λωρίδα της Γάζας;

Comments are closed.