Παρουσίαση EuroCharity Yearbook 2012/13 σε Βρυξέλλες και Αθήνα

0
12

Την έκτη έκδοση της σειράς EuroCharity Yearbook με τίτλο «Innovation for Excellence», θα παρουσιάσει η EuroCharity την Τετάρτη, 26 Ιουνίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και την Τετάρτη, 3 Ιουλίου στο PLOTO floating multifunctional venue, στην Αθήνα.

Στη φετινή έκδοση, πάνω από 40 καταξιωμένοι συγγραφείς από όλο τον κόσμο και υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη μοιράζονται τη στρατηγική, τη φιλοσοφία και τις βέλτιστες πρακτικές καινοτομίας με ένα παγκόσμιο κοινό. Το φετινό βιβλίο πλαισιώνουν παγκόσμιες έρευνες και εκτενές φωτογραφικό υλικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι με ειδικά άρθρα επί του θέματος συμβάλλουν οι κ.κ. Janez Potočnik, Επίτροπος για το Περιβάλλον, Lars Rasmussen, Πρόεδρος του Global Green Growth Institute και τέως Πρωθυπoυργός Δανίας, Magdalena Álvarez Arza, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και άλλοι διακεκριμένοι συγγραφείς διεθνούς κύρους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τόσο στη Αθήνα, όσο και στις Βρυξέλλες θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με συμμετέχοντες συγγραφείς και κορυφαίους CEOs που έλαβαν μέρος στη φετινή έκδοση.

Την εκδήλωση στις Βρυξέλλες φιλοξενεί ο Ευρωβουλευτής κ. Σπύρος Δανέλλης, από την Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ).

Επίσημος υποστηρικτής της εκδήλωσης είναι το MBA International. Χορηγοί Eπικοινωνίας είναι: Η Ναυτεμπορική, CSR Review, Direction Εκδοτικός Οργανισμός, Marketing Week, Daily Fax, Plant Management, Energy World και Think+. Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας είναι: naftemporiki.gr, CSRnews.gr, energyonline.gr και CSRwire.com.

Σχόλια