Βρέθηκε γοργόνα στο Ισραήλ (video)

1
330

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το πρώτο ντοκιμαντέρ για τις γοργόνες, το συνδρομητικό κανάλι «Animal Planet» επέστρεψε με νέο video, το οποίο παρουσιάζει το μυθικό πλάσμα να τσαλαβουτά στα νερά της παραθαλάσσιας περιοχής Kiryat Yam, στο Ισραήλ.

Αμέσως μόλις αναρτήθηκε, το video με τίτλο «Γοργόνες: τα νέα στοιχεία», σάρωσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με 3,6 εκατομμύρια εμφανίσεις, ωστόσο όταν το θέμα έλαβε μεγάλες διστάσεις η «Discovery», μητρική εταιρεία της «Animal Planet» ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα είναι «προϊόν επιστημονικής φαντασίας, το οποίο βασίζεται σε μια επιστημονική θεωρία».

Επιπλέον ο παραγωγός του video δήλωσε όταν ερωτήθηκε ότι στόχος του ήταν να παρουσιάσει κάτι αληθοφανές, γι’ αυτό το έκανε να μοιάζει με ντοκιμαντέρ.

Σημειώνεται ότι πέρυσι το κανάλι «Animal Planet» παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Γοργόνες: βρέθηκε το πτώμα», υποστηρίζοντας ότι μια ομάδα επιστημόνων ανακάλυψε το άψυχο σώμα μιας γοργόνας, κατά τη διάρκεια εξερεύνησης μαζικών εκβρασμών φαλαινών και δελφινιών μετά από ασκήσεις του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού.

Λίγο μετά την ανάρτηση του video με τη ζωντανή γοργόνα ο Αμερικανικός Οργανισμός για τους Ωκεανούς και την Ατμόσφαιρα ανακοίνωσε ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν βρέθηκαν στοιχεία που να υποστηρίζουν την ύπαρξη υδρόβιων ανθρωποειδών, ενώ ανέφερε ότι ντοκιμαντέρ δεν έχει επιστημονική βάση αλλά είναι μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς.
econews

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.