Σκυλιά κατασπάραξαν 49χρονο που έκανε τζόκινγκ

0
15

Από θαύμα σώθηκε ένας Αυστραλός που δέχθηκε επίθεση από τρία Αμερικανικά Σταφορντσάιρ τεριέ, ενώ έκανε τζόκινγκ στο Σίδνεϊ.

Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού αναφέρουν ότι τα σκυλιά δάγκωναν τον άνδρα με τέτοια μανία, που άρχισαν να φαίνονται τα εσωτερικά του όργανα.

Ο 49χρονος Rob Nelson κραύγαζε για βοήθεια ενώ τα σκυλιά τον έσερναν στον δρόμο και τον δάγκωναν σαν άγρια ζώα.

Το μαρτύριο διήρκεσε για πέντε ολόκληρα λεπτά, με τα σκυλιά να τρώνε τον άνδρα ζωντανό.

Τα σκυλιά άφησαν από τα σαγόνια τους τον 49χρονο μόνο όταν στο σημείο έσπευσαν δυο άνδρες, οι οποίοι προσπάθησαν να τα σταματήσουν χτυπώντας τα με ένα σφυρί και μια γλάστρα.

Ένας από τους άνδρες που έσπευσαν σε βοήθεια ανέφερε ότι οι δαγκωματιές ήταν τόσο μεγάλες, που από το χέρι του θύματος δεν έλειπε μόνο σάρκα, αλλά τένοντες και μύες.

Ο γιατρός που ανέλαβε τον 49χρονο δήλωσε πως δεν έχει δει κάτι τέτοιο στα 27 χρόνια της καριέρας του.

«Το πάνω μέρος του κορμού του ήταν τόσο τραυματισμένο που έπρεπε να εισάγουμε τον ορό στο πόδι του», δήλωσε ο θεράπων ιατρός, εξηγώντας ότι ο ασθενής του σώθηκε λόγω του βάρους του, ενώ αν επρόκειτο για κάποιον ηλικιωμένο ή ένα παιδί η εξέλιξη θα ήταν μοιραία.

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων, τα οποία περισυλλέγησαν από τις αρμόδιες αρχές, συμφώνησε να υποβληθούν τα ζώα του σε ευθανασία, ενώ ο ίδιος αντιμετωπίζει κατηγορίες .
econews

Σχόλια