Τίγρης κατασπάραξε 24χρονη στην Αγγλία

1
11

Τραγικό θάνατο μετά από επίθεση τίγρεως βρήκε μια γυναίκα που εργαζόταν στο «South Lakes Wild Animal Park», στην επαρχία Κούμπρια στη βορειοδυτική Αγγλία.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η 24χρονη βρισκόταν για άγνωστο λόγο στο κλουβί του ζώου όταν δέχθηκε την επίθεση.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Μετά το περιστατικό οι φροντιστές κλείδωσαν την τίγρη στο κλουβί της, ενώ οι επισκέπτες εγκατέλειψαν το πάρκο.

Σε ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook ο ιδιοκτήτης του πάρκου ανέφερε ότι «η τραγωδία προκλήθηκε από την λανθασμένη κρίση της 24χρονης, η οποία παραβίασε το πρωτόκολλο».

«Δεν την κατηγορούμε, απλά παρουσιάζουμε τα γεγονότα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Σάρα αυτοκτόνησε, αλλά σημαίνει πως πέθανε από ένα τραγικό λάθος», προσέθεσε.

Οι Αρχές προσπαθούν να διερευνήσουν αν ο θάνατος της κοπέλας οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα ή ανθρώπινο λάθος.

Το κλουβί που φιλοξενείται η σπάνια τίγρης της Σουμάτρας αποτελείται από αρκετά εσωτερικά και εξωτερικά διαμερίσματα, τα οποία διαθέτουν πόρτες που κλειδώνουν.

Οι φροντιστές εισέρχονται καθημερινά σε διάφορα τμήματα των κλουβιών, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, ωστόσο υπάρχουν συστήματα ασφαλείας που διασφαλίζουν ότι άνθρωποι και ζώα δεν θα έρθουν σε επαφή, κάτι που δυστυχώς απέτυχε στην περίπτωση της 24χρονης.
econews

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πραγματικά κρίμα, αλλά τα άγρια ζώα θέλουν προσοχή τόσα και τόσα έχουν γίνει σε πάρκα τέτοιου είδους.

Comments are closed.