Ολοκληρώθηκε ο τρίτος διαγωνισμός Retail Championship των EKO και Ελληνικά Καύσιμα

0
7

Ολοκληρώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά ο διαγωνισμός Retail Championship, που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Marketing & Στρατηγικής Εμπορίας των εταιρειών ΕΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.

Ο διαγωνισμός αυτός έχει ως στόχο την αξιολόγηση της επίδοσης όλων των στελεχών πωλήσεων, πρατηρίων και εταιριών, με σήματα ΕΚΟ σε Ελλάδα, Κύπρο, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία, Σερβία, BP στην Ελλάδα και ΟΚΤΑ στην ΠΓΔΜ. Βασικά κριτήρια επιλογής ήταν η ασφαλής λειτουργία των πρατηρίων, η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και η επίτευξη των ετήσιων επιχειρησιακών στόχων.

Οι νικητές και τα αντίστοιχα στελέχη πωλήσεων για το 2012, βραβεύθηκαν σε μια ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Maroussi Plaza.

Στη φετινή εκδήλωση παρευρέθη και ο κ. Παναγιώτης Κοτρωνάρος , ο μοναδικός Έλληνας ορειβάτης που έχει ανέβει σε τρεις κορυφές πάνω από τα 8.000 μέτρα!

Ο κ. Κοτρωνάρος προλόγισε την τελετή απονομής παρουσιάζοντας – με ιδιαίτερα ρεαλιστικό τρόπο – το χρονικό της κατάκτησης της κορυφής του κόσμου αλλά και τις ομοιότητες με την πορεία κατάκτησης της κορυφής των πωλήσεων!

Τα βραβεία στους νικητές παρέδωσαν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ κ. Ι. Ψυχογυιός, ο Γενικός Διευθυντής Διεθνούς Εμπορίας κ. Π. Καραλής καθώς και διευθυντικά στελέχη του Ομίλου. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ κος Γ. Κωστόπουλος και στελέχη των εταιρειών ΕΛΠΕ, ΕΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ και των αντίστοιχων θυγατρικών εταιρειών του εξωτερικού.

Μετά το πέρας της τελετής, οι βραβευθέντες και τα στελέχη των θυγατρικών εταιρειών του εξωτερικού, περιηγήθηκαν στο αναβαθμισμένο διυλιστήριο της Ελευσίνας όπου και ενημερώθηκαν για τη σημασία του.

Ο διαγωνισμός για το 2013 είναι ήδη σε εξέλιξη!

Σχόλια