Γερμανοί κατέσχεσαν τη μαϊμού του Justin Bieber

0
24

Στο γερμανικό κράτος ανήκει πλέον η μαϊμού του Καναδού ποπ σταρ Justin Bieber, που κατασχέθηκε από τελωνειακούς στις 28 Μαρτίου, λίγο μετά την άφιξή του στο Μόναχο, καθώς δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα για την εισαγωγή του ζώου στη χώρα.

Όπως ανακοινώθηκε, την Τρίτη οι γερμανικές Αρχές διέταξαν τη μεταφορά ιδιοκτησίας της μαϊμούς, εν ονόματι Mally, στο γερμανικό κράτος.

Ο 19χρονος τραγουδιστής είχε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή να παρουσιάσει τα σχετικά έγγραφα και να πάρει πίσω το «κατοικίδιό» του, ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα, οπότε η μαϊμού τέθηκε σε καραντίνα σε καταφύγιο ζώων στο Μόναχο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η υγεία του ζώου είναι καλή και μάλιστα πήρε βάρος.

«Η μαϊμού ανήκει στη Γερμανία τώρα» δήλωσε ο εκπρόσωπος του καταφυγίου Judith Brettmeister, προσθέτοντας ότι σύντομα η Mally θα μεταφερθεί σε ζωολογικό κήπο, όπου θα συναναστραφεί με άλλα άτομα του είδους της.

Οι υπεύθυνοι του καταφυγίου άσκησαν κριτική στον τραγουδιστή για την απόφασή του να πάρει ως κατοικίδιο ένα τόσο μικρό ζώο, τονίζοντας πως η μαϊμού δεν έπρεπε να χωριστεί από τη μητέρα της, τουλάχιστον μέχρι την ηλικία του ενός έτους.
econews

Σχόλια