Έκθεση Ανθοκομίας, Δενδροκομίας, Λαχανοκομίας και Βοτάνων στο Ηράκλειο

0
5

ekthesi-anthokomias-irakleio-100155Ξεκίνησε τη λειτουργία της η «Έκθεση Ανθοκομίας- Δενδροκομίας- Λαχανοκομίας- Βοτάνων και Έκθεση Αγροτικού βιβλίου», που διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου στο πάρκο Γεωργιάδη, με διάρκεια έως την Τετάρτη 22 Μάιου.

Την έκθεση επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κρήτης, αλλά και πλήθος κόσμου.

Στην έκθεση συμμετέχουν δεκάδες εκθέτες – παραγωγοί φυτών και ανθέων, φυτικών καλλυντικών και βοτάνων της Κρήτης – και στόχος της είναι η ανάδειξη της πλούσιας φυσικής κληρονομιάς του τόπου, και η στήριξη των τοπικών παραγωγών.

Παράλληλα λειτουργεί έκθεση αγροτικού βιβλίου για την πλούσια χλωρίδα της Κρήτης και τις ευεργετικές για την υγεία μας ιδιότητες των βοτάνων του τόπου. Η έκθεση, με την συνδιοργάνωση του δήμου Ηρακλείου, θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Σχόλια