Η Λεωφόρος έτοιμη στις 17 Ιουλίου για τον Παναθηναϊκό

0
8

panathinaikos-leoforos-ioulios-100022Στις 17 Ιουνίου θα παραδοθεί στη διάθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας όπως ανακοίνωσε στα μέσα ενημέρωσης ο υπεύθυνος των «πρασίνων» στα θέματα γηπέδων, Γιάννης Παναγιωτίδης

Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτίδη στόχος του Παναθηναϊκού «είναι να εξασφαλίσει το γήπεδο το πιστοποιητικό καταλληλότητας το συντομότερο δυνατό για να παίξει η ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα και αν δεν πάρει κάποια άλλη ομάδα αδειοδότηση να παίξει και για τις ημερομηνίες του UEFA».

Σχετικά με την πορεία των έργων δήλωσε πως «προχωράνε τα έργα, πρώτα γίνονται τα έργα του αγωνιστικού χώρου και της ασφάλειας του αθλητικού χώρου, μετά τα διάφορα ηλεκτρολογικά και μετά έργα που αφορούν τους θεατές, όπως τα καθίσματα και το μπαρ».

Τέλος, για τα τμήματα του Ερασιτέχνη που είναι στη Λεωφόρο είπε πως «το γήπεδο θα έχει νέους χώρους, ανακαινισμένους. Συμφωνήσαμε με τον Ερασιτέχνη, η ξιφασκία να μετεγκατασταθεί σε πολύ κοντινό σημείο για να χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματικός χώρος για το μπαρ των VIP. Τα υπόλοιπα τμήματα θα μείνουν κανονικά εδώ».

Σημειώνεται ότι ο Παναθηναϊκός πρόκειται να επιδιώξει την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου, ενώ θα τεθεί σε δημοψήφισμα μεταξύ των οπαδών η μετακίνηση από την ιστορική έδρα του «τριφυλλιού» στον Βοτανικό.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο πέρασε με συντριπτική πλειοψηφία από τη Βουλή ητροπολογία που προβλέπει ότι δεν μπορεί να κατεδαφιστεί το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μέχρις ότου εκδοθεί άδεια λειτουργίας του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Έτσι «παγώνει» για πέντε χρόνια η είσπραξη των προστίμων για τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες που βαρύνουν το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Αλεξάνδρας, ενώ ρυθμίζονται για πέντε χρόνια άλλου είδους αυθαίρετες κατασκευές στο γήπεδο.

econews

Σχόλια