Πιτ μπουλ κατασπάραξαν γυναίκα που έκανε τζόκινγκ

0
40

pit-bull-california-99843Ευρεία επιχείρηση για τον εντοπισμό τεσσάρων επικίνδυνων πιτ μπουλ, τα οποία κατασπάραξαν μια γυναίκα που έκανε τζόκινγκ στο Λιτλροκ της Καλιφόρνια, διεξάγουν οι Αρχές.

Μια οδηγός είδε το πρωί της Πέμπτης τα πιτ μπουλ να επιτίθενται στην 63χρονη γυναίκα. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ άρχισε να κορνάρει στην προσπάθειά της να τρομάξει τα σκυλιά.

Ο αστυνομικός που έφτασε στο σημείο είδε μόνο έναν από τους τέσσερις σκύλους να επιτίθεται στη γυναίκα και προσπάθησε να τον κυνηγήσει, χωρίς αποτέλεσμα.

Η άτυχη 63χρονη υπέκυψε στα τραύματά της πριν φτάσει στο νοσοκομείο, ενώ βρισκόταν ακόμα στο ασθενοφόρο.

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό οι αστυνομικοί εισέβαλαν σε σπίτι στην περιοχή και κατέσχεσαν οκτώ σκύλους για να ερευνήσουν αν συνδέονται με την επίθεση.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα τέσσερα από τα οκτώ σκυλιά κατέσχεσαν κατασπάραξαν τη γυναίκα, ωστόσο ακόμα δεν έχουν προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις και ζητούν από τους κατοίκους της περιοχής να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν κυκλοφορούν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τέσσερα ύποπτα σκυλιά έχουν ίχνη αίματος. Το στοιχείο αυτό δεν αποδεικνύει ότι επιτέθηκαν στη γυναίκα, οπότε οι Αρχές αναμένουν τις εργαστηριακές εξετάσεις.

econews

Σχόλια