Θεσσαλονίκη: εκδήλωση για την ανακύκλωση την Κυριακή

0
8

anakuklwsi-thessaloniki-99770Ανοιχτή εκδήλωση με κεντρικό θέμα την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ανακύκλωση διοργανώνουν η 5η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης και η Χ.Ε.Ν, γυναικεία εθελοντική μη κυβερνητική οργάνωση και μέλος της παγκόσμιας ΧΕΝ, την Κυριακή 12 Μαΐου, ημέρα της Γιορτής της Μητέρας, από τις 10.00 έως και τις 14.00 στην κεντρική πλατεία Χαριλάου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει την προβολή video με θέμα την ανακύκλωση, διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας μέχρι και 12 ετών, καθώς και κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά. Επιπλέον στελέχη της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης θα διανέμουν ενημερωτικό έντυπο και αφίσες σχετικά με την ανακύκλωση και τη διαχείριση αστικών απορριμμάτων, ενώ θα  μοιραστούν γλαστράκια με φυτά και ειδικό φυλλάδιο για την ανακύκλωση διάφορων καταναλωτικών προϊόντων.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει επίσης το παιδικό τμήμα ζωγραφικής του εργαστηρίου εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών Μαρία Γεράλδη-Πασσαλή της 5ης Δημοτικής Κοινότητας.

Δήμος Θεσσαλονίκης

Σχόλια