Το πρώτο ξενοδοχείο γυμνιστών στη Ρόδο

1
88

xenodoxeio-gumnistwn-rodos-99679Ένα ξενοδοχείο γυμνιστών άνοιξε τις πύλες του στην πανέμορφη Ρόδο.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο 18ο χλμ. της περιφερειακής οδού Ρόδου-Καμίρου, μεταξύ των κοινοτήτων Παραδεισίου και Θεολόγου, κοντά στην κοιλάδα Πεταλούδων και την Αρχαία Κάμιρο.

Το ξενοδοχείο συνεργάζεται με τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμνιστών και απευθύνεται σε πελάτες ειδικού τουρισμού.

Στους κοινόχρηστους εσωτερικούς  χώρους του εστιατορίου-μπαρ και του σαλονιού οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν δορυφορική τηλεόραση ή να διαβάσουν βιβλία από την βιβλιοθήκη.

Στην πισίνα μπορούν να απολαύσουν ποικιλία κοκτέιλ και σνακ στο υπαίθριο μπαρ.

Οι πελάτες διασκεδάζουν με το υπαίθριο σκάκι και παιχνίδια όπως karaoke, ελληνικές και λάτιν βραδιές και καλλιστεία, ενώ μπορούν να απολαύσουν αναζωογονητικό μασάζ στο ειδικά διαμορφωμένο στέγαστρο.

Το ξενοδοχείο διοργανώνει ημερήσιες κρουαζιέρες γυμνιστών με στάσεις σε  παραλίες, μπάρμπεκιου, καταδύσεις, ψάρεμα κ.λ.π.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί σε 24ωρη βάση με εσωτερικό  κανονισμό λειτουργίας.

Βάσει του κανονισμού, ο γυμνισμός είναι υποχρεωτικός σε όλους τους εξωτερικούς χώρους που βρίσκονται στα όρια των εγκαταστάσεων του συγκροτήματος (πισίνα, μπαρ, αίθρια, κήπος, εστιατόρια), από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου.

Στους εσωτερικούς, κοινόχρηστους, στεγασμένους χώρους  (εστιατόριο, υποδοχή, μπαρ, σαλόνι, διάδρομοι δωματίων και κοινόχρηστες τουαλέτες) ο γυμνισμός απαγορεύεται και οι πελάτες χρησιμοποιούν υποχρεωτικά πετσέτα σώματος ή παρεό.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Eυχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στο ΚΠΓ «Naturist Angel Club Hotel», διαχειρίστρια εταιρεία του οποίου είναι η«Naturist Angel Club Hotel Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Ο.Ε.» με μετόχους τους Νικηφόρο Αλαφούζο, Αικατερίνη Μπίλλια, Κυριακή Χατζησταματίου και Έλενα Ποντορόσναγια. Διευθυντής της μονάδας είναι ο Νικηφόρος Αλαφούζος, κάτοχος δελτίου μέλους της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμνιστών (ΙΝF/FNI) και ιδρυτικό μέλος του υπό σύσταση Συλλόγου Γυμνιστών-Φυσιολατρών «ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ».

    Η μονάδα συνεργάζεται με το γραφείο γενικού τουρισμού «VIVA TOURISMO» και τον Άγγελο Μιμηκόπουλο, αντιπρόσωπο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμνιστών (INF/FNI) για την Ελλάδα, που έχει αναλάβει την επικοινωνία με τα ΜΜΕ.

    Τα επίσημα εγκαίνια της μονάδας θα γίνουν το Σάββατο, 15 Ιουνίου. Η ώρα και το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθούν εγκαίρως.

    Φωτογραφικό υλικό υψηλής ανάλυσης, κατάλληλο για αναδημοσίευση στα ΜΜΕ, θα αναρτηθεί σύντομα στον ιστότοπο της μονάδας, http://www.naturistangel.gr

    Τηλέφωνα επικοινωνίας για τα ΜΜΕ: Νικηφόρος Αλαφούζος (6972607686) και Άγγελος Μιμηκόπουλος (2108131738)

Comments are closed.