Δενδροφύτευση την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

0
31

dendrofutefsi-thessaloniki-99701Δενδροφύτευση στο πλαίσιο των εθελοντικών δράσεων για την αναβάθμιση της αισθητικής στο ιστορικό κέντρο της πόλης διοργανώνουν την Κυριακή 12 Μαΐου 2013,  στις 10.30,  ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Όμιλος Νέων Επιστημόνων και Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης (HU.M.A.N.S. – Ο.Ν.Ε.Ε.).

Με σημείο συνάντησης τη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Αλεξάνδρου Σβώλου και επιλέγοντας καταρχήν μια γειτονιά του κέντρου της πόλης οι δύο φορείς συνεργάζονται με σκοπό τη βελτίωση της εικόνας του δημόσιου χώρου και με την αντίληψη ότι «η Θεσσαλονίκη είναι το μεγάλο μας σπίτι». Η κοινωνία των πολιτών είναι η κινητήρια δύναμη για να αλλάξουμε την πόλη μας προς το καλύτερο, αναφέρει σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κωνσταντίνος Ζέρβας και προσθέτει: «Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις και συνεργασίες συμπολιτών μας, συλλόγων εθελοντών ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τον δημόσιο χώρο, που θεωρούν την φροντίδα της πόλης υπόθεση όλων μας και όχι μόνο της διοίκησης».

Οι HU.M.A.N.S. – Ο.Ν.Ε.Ε. συστήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με σκοπό τη διοργάνωση δράσεων για τους τομείς της Νεολαίας, της Επιστήμης και της Επιχειρηματικότητας. Ο όμιλος εντοπίζει, αναδεικνύει και προτείνει λύσεις για θέματα που αφορούν την ποιότητα ζωής, το περιβάλλον, την επιστήμη και την οικονομία και έχει στόχο την ανάδειξη και προώθηση των νέων επιστημόνων και επαγγελματιών και την συμβολή τους στην κοινωνία.
Δήμος Θεσσαλονίκης

Σχόλια