Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς άνοιξε τις πύλες της

0
8

anthokomiki-ekthesi-kifisias-99658Η 59η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς άνοιξε τις πύλες της, στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος» και σήμερα, 8 Μαΐου, στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια.

Μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον μοναδικό για την Αττική, οι σημαντικότεροι Έλληνες ανθοπαραγωγοί εκθέτουν τα ωραιότερα φυτά στις καλύτερες τιμές.

Ένας από τους σκοπούς της διοργάνωσης, που επίκεντρο έχει το λουλούδι, την ενασχόληση του ανθρώπου γύρω από αυτό και το φυσικό περιβάλλον, είναι να μεταδώσει αισιόδοξα μηνύματα για ένα καλύτερο αύριο στους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης, η Πρόεδρος, Ελευθερία Λιαπάκη και το Δ.Σ. της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, θα παρουσιάσουν και φέτος, στην 59η Ανθοκομική Έκθεση, μια σειρά από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως καθιερώθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Όπως κάθε χρόνο, τα εκθεσιακά περίπτερα έχουν στόχο να δώσουν ιδέες για το πώς θα φτιάξουμε τον κήπο και τη βεράντα μας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να επιλέξουν φυτά και λουλούδια ανάμεσα σε περισσότερα από 2000 είδη, κυρίως ελληνικής παραγωγής. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων μέσα στα αρώματα και τα χρώματα του Άλσους Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Κηφισιάς: www.kifissia.gr

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 7 ΜΑΪΟΥ – 26 ΜΑΪΟΥ 2013
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 8 ΜΑΪΟΥ 2013 στις 20:00
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Καθημερινά από 10.00-22.00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 1,5 ΕΥΡΩ (εξαιρούνται ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και παιδιά ηλικίας έως 12 ετών)

Σχόλια