Σήμερα η κλήρωση για τους λαχανόκηπους του ΑΠΘ

0
17

klirwsi-laxanokipoi-auth-99392Δημόσια κλήρωση για τους κήπους που προορίζονται για καλλιέργεια κηπευτικών από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν οι Πρυτανικές Αρχές και η Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2013 και ώρα 12.00, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ.

Από τη διαδικασία, που οργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και των δράσεων για το «Οικολογικό Πανεπιστήμιο», επιλέχθηκαν 150 από τις περίπου 4.900 αιτήσεις που υποβλήθηκαν, εκ ων οποίων οι 700 είναι νέες και οι υπόλοιπες αυτές που υποβλήθηκαν πέρσι, αλλά δεν κληρώθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι η έκταση του κάθε κήπου είναι 100 τ.μ. και το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα ανέρχεται σε 120 ευρώ ετησίως, με δικαίωμα παραμονής κάθε καλλιεργητή ως τρία έτη.

Τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν στο Ταμείο του Αγροκτήματος και θα χρησιμοποιούνται για τις λειτουργικές ανάγκες των κήπων, την επέκταση του προγράμματος, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την εκπαίδευση των φοιτητών.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν στον ιστότοπο του ΟΙΚΟ-ΑΠΘ (http://eco.auth.gr/) .
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 

Σχόλια