Μελλοντικοί ηγέτες για μία καλύτερη ζωή – Συνεργασία WWF Ελλάς-Future Leaders

0
11

wwf-future-leaders-98946Στο πλευρό του WWF Ελλάς και πιο συγκεκριμένα στην προσπάθειά του να αναπτύξει ένα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και δράσης των πολιτών για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, υπό το τρίπτυχο της οικολογίας, της οικονομίας και της συμμετοχικότητας, βρίσκεται η πρωτοβουλία “Future Leaders: Πρόγραμμα Ανάπτυξης Μελλοντικών Ηγετών”.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία που μετρά ήδη δύο χρόνια ενεργούς παρουσίας, έχει ως στόχο να βοηθήσει τη νέα γενιά στην απόκτηση εμπειριών και στην ανάπτυξη ικανοτήτων. Πρόκειται ουσιαστικά για μία ευκαιρία να έρθουν κοντά μεταπτυχιακοί φοιτητές και έμπειρα στελέχη επιχειρήσεων, με σκοπό να εργαστούν από κοινού για την υλοποίηση συγκεκριμένων έργων που αφορούν θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Το WWF Ελλάς, μέσα από τη συνεργασία με τους Future Leaders, επιδιώκει τη δημιουργία συμμετοχικών δράσεων, που θα άπτονται της φιλοσοφίας του προγράμματος «Για μια καλύτερη ζωή» και θα έχουν τη δυναμική να προσελκύσουν τη ενεργή συμμετοχή πολιτών αλλά και φορέων.

Επί της ουσίας, αυτό που αναμένεται είναι ο σχεδιασμός μιας πρωτοβουλίας που θα παροτρύνει τους πολίτες να αναλάβουν δράση, είτε διαδικτυακή, είτε δια ζώσης. Μια δράση που θα μπορούν να αγκαλιάσουν ή/και να ωφεληθούν πραγματικά οι συμπολίτες που βιώνουν πιο έντονα τα συμπτώματα της κρίσης (ανεργία, δυσπραγία, ανέχεια).

Σχόλια