Ζωντανό χέλι στο έντερο Κινέζου – Εμπνεύστηκε από πορνοταινία (video)

0
23

kinezos-xeli-98600Ένα ζωντανό χέλι αφαίρεσαν οι γιατροί από τον πρωκτό ενός άνδρα στην Κίνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Huffington Post.

Ο άνδρας έφτασε μόνος του στο νοσοκομείο στην επαρχία Guangdong και ομολόγησε στους γιατρούς ότι εισήγαγε το χέλι μιμούμενος σκηνές από ταινία ερωτικού περιεχομένου.

«Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Το χέλι κινείται στο σώμα μου», φώναζε πανικόβλητος.

Τελικά, μετά από πολύωρη επέμβαση και με τη χρήση αναισθητικών οι χειρούργοι κατάφεραν να αφαιρέσουν το χέλι, μήκους 50 εκατοστών και βάρους 500 γραμμαρίων, από το έντερο του άνδρα.

«Το χέλι προσπαθούσε απλά να βρει την έξοδο», εξήγησε ένας εκ των γιατρών που συμμετείχαν στην επέμβαση.

«Ήταν ακόμα ζωντανό όταν το βγάλαμε, ωστόσο πέθανε λίγο αργότερα και πιθανώς λυτρώθηκε. Αυτή ήταν μια πολύ ανόητη πράξη που θα μπορούσε να τον τραυματίσει σοβαρά, αφού τα χέλια έχουν μικρά αλλά πολύ κοφτερά δόντια», προσέθεσε.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι, όταν αναρρώσει, ο 39χρονος Κινέζος θα ανακριθεί, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες κακοποίησης ζώου.

Πριν τέσσερα χρόνια, το περιοδικό Vice magazine δημοσίευσε συνέντευξη του Ιάπωνα σκηνοθέτη Daikichi Amano, ο οποίος έγινε γνωστός όταν γύρισε την ταινία «Το κορίτσι και τα 100 μωρά χέλια».

Εκτός από χέλια ο Amano χρησιμοποιεί στις ταινίες του σκουλήκια, βατράχους, ψάρια και χταπόδια.

Το 2010 η εφημερίδα Shanghaiist ανέφερε τον θάνατο ενός άνδρα από χέλι, ενώ στο νοσοκομείο κατέληξε για τον ίδιο λόγο ένας Νεοζηλανδός, ο οποίος ωστόσο επιβίωσε.

econews

Σχόλια