Φωτοβολταϊκά: με επιτυχία το σεμινάριο Advartia-Tigo Energy στη Θεσσαλονίκη

0
6

fotovoltaika-advartia-tigo-energy-98128Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη το ενημερωτικό σεμινάριο της ADVARTIA σε συνεργασία με την TIGO Energy, με στόχο την παροχή καινοτόμων λύσεων στο εξειδικευμένο δίκτυο των συνεργατών της.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου έγινε αναλυτική παρουσίαση των πλεονεκτημάτων των προϊόντων της TIGO Energy, για τα οποία η ADVARTIA έχει αναλάβει επίσημα ως εξουσιοδοτημένος διανομέας σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, προσφέροντας άρτια τεχνική υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν βασικές γνώσεις γύρω από την διαχείριση και εγκατάσταση των TIGO Energy Maximizers, την ανάλυση των πληροφοριών από το MaxiManagement λογισμικό, καθώς και τις υπηρεσίες βελτιστοποίησης για τις ήδη υπάρχουσες Φ/Β εγκαταστάσεις. Τέλος, ενημερώθηκαν για την ενίσχυση Φ/Β επενδύσεων μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ και τα κριτήρια επιδότησης.

Στόχος της ADVARTIA είναι η εξασφάλιση της υψηλής απόδοσης της Φ/Β μονάδας και ο περιορισμός του επενδυτικού κινδύνου. Χάρη στα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας optimizer της TIGO Energy που έχει κερδίσει διεθνώς την εμπιστοσύνη επαγγελματιών και επενδυτών, η ADVARTIA επιδιώκει να προωθήσει την υλοποίηση Φ/Β έργων με τα συγκεκριμένα προϊόντα, διασφαλίζοντας την ποιότητα, βέλτιστη ενεργειακή διαχείριση και βιωσιμότητα της συνολικής επένδυσης.

Σχόλια