Κινεζική αντιπροσωπεία στην HELMEPA

0
3

kinezoi-helmepa-97989Πενταμελής αντιπροσωπεία στελεχών της Κινεζικής εταιρείας Beijing Enterprises Holdings επισκέφτηκε κατόπιν αιτήματός τους, την Παρασκευή 22 Μαρτίου, τα γραφεία της HELMEPA. Η συγκεκριμένη εταιρεία επενδύσεων δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στους τομείς κατασκευής και διαχείρισης συστημάτων επεξεργασίας λυμάτων, νερού και στερεών αποβλήτων.

Στην εγκάρδια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, στελέχη του Περιβαλλοντικού Τομέα ενημέρωσαν τα μέλη της Κινέζικής αντιπροσωπείας για τους σκοπούς και τις δραστηριότητες της HELMEPA και αντάλλαξαν μαζί τους απόψεις για ευρύτερα περιβαλλοντικά και επιμορφωτικά θέματα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξαν οι Κινέζοι επισκέπτες στις πρωτοβουλίες της HELMEPA για την περιβαλλοντική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση παιδιών και νέων, την οποία θεωρούν πολύ σημαντική για την αντιμετώπιση των μεγάλων περιβαλλοντικών προκλήσεων που υπάρχουν και στη δική τους χώρα.

Ο επικεφαλής της Κινεζικής αντιπροσωπείας ευχαρίστησε τη HELMEPA για τη θερμή φιλοξενία, την οποία, όπως είπε, επιθυμεί να ανταποδώσει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Πεκίνο.

Σχόλια