Νίκας: διακοπή παραγωγής μετά τον εντοπισμό DNA αλόγου

1
12

nikas-mosxari-diakopi-paragwgis-97957Στην προληπτική διακοπή της παραγωγής των προϊόντων «Νίκας Μοσχάρι» μέχρι την ολοκλήρωση των νέων διαδικασιών ελέγχου, προχώρησε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία Π. Γ. Νίκας ΑΒΕΕ, μετά τον εντοπισμό, από τον ΕΦΕΤ, ίχνους DNA αλόγου σε δύο προϊόντα της συγκεκριμένης σειράς.

Παράλληλα η εταιρεία απέσυρε όλα τα προϊόντα της σειράς από όλα τα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και προχώρησε στην αγορά μηχανήματος προηγμένης τεχνολογίας ανίχνευσης DNA, «ώστε μέσα από εσωτερικούς ελέγχους να διασφαλίσει περαιτέρω στους καταναλωτές την υψηλών προδιαγραφών υγιεινή και ασφάλεια των προϊόντων της».

Στην ανακοίνωση πάντως επισημαίνεται ότι τα αποτελέσματα των ελέγχων που διενήργησε η εταιρεία, με δική της πρωτοβουλία, ήταν αρνητικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. I eteria kala tha kanei na aposirthei i idia apo tin agora.Ti tha pei me diki tous protovoulia kanane elegxous…sovara?auto den eine autonoito????kai ade pes autoi kati apantisan o yfantis pou eine??? oxi apla alogo kai gates tha mas taizoun.

Comments are closed.