Ελεύθερος ο σκύλος που την «έπεσε» στην τρόικα (video)

0
24

ruby-skylos-athina-troika-97884Διαστάσεις σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης έλαβε η ιστορία του Ρούμπι, ενός από τους σκύλους του δήμου Αθηναίων που συχνάζουν στην οδό Ερμού.

Ο Ρούμπι είναι ένας από τους τρεις σκύλους που γάβγισαν στους εκπροσώπους της τρόικας κατά την πρόσφατη συνάντησή τους με στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης στο υπουργείο Οικονομικών.

Η ιστορία του Ρούμπι πήρε διαστάσεις όταν μεταφέρθηκε σε κυνοκομείο στα Μέγαρα από το Τμήμα Αστικής Πανίδας του δήμου. Αιτία δεν ήταν η “λεκτική επίθεση” στους τροϊκανούς, αλλά καταγγελία πολίτη ότι ο σκύλος τον δάγκωσε στην πλατεία Συντάγματος.

Ειδικότερα, ένας άνδρας κατήγγειλε ότι στις 7 Μαρτίου 2013 τον δάγκωσαν δύο μαύρα σκυλιά καθώς έβγαινε από τον σταθμό του Μετρό στην πλατεία Συντάγματος.

Ωστόσο, οι περίοικοι της οδού Ερμού που γνωρίζουν τους θαμώνες της περιοχής διέψευσαν την παρουσία του Ρούμπι στο Σύνταγμα και επιβεβαίωσαν ότι ο συμπαθής σκύλος δεν επιδεικνύει επιθετικότητα στους ανθρώπους (εκτός αν πρόκειται για εκπροσώπους των δανειστών της χώρας μας).

Θέση για το ζήτημα έλαβε και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης που έγραψε στο twitter ότι “το περιστατικό δεν συνδέεται με την τρόικα”.

Η πενταμελής επιτροπή που ανέλαβε τη διαλεύκανση της υπόθεσης αποφάσισε την επανένταξη του Ρούμπι στη γειτονιά του λόγω αμφιβολιών.

Δείτε το video από το enikos.

econews

Σχόλια