Κοινωνικό ανταλλακτήριο οικιακών συσκευών στο Μαρούσι

0
88

koinwniko-antallaktirio-marousi-97713Τη λειτουργία Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου για την ανακούφιση των κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτων πολιτών εγκαινίασε ο Δήμος Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Με το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο, υπό το συντονισμό του Δήμου, οικιακός εξοπλισμός θα προσφέρεται από συμπολίτες μας που δεν τον χρειάζονται πλέον σε όσους τον έχουν πραγματικά ανάγκη αλλά δεν μπορούν να τον προμηθευτούν.

Πρόκειται για απόλυτα λειτουργικό και σε πολύ καλή κατάσταση οικιακό εξοπλισμό όπως ηλεκτρικές κουζίνες, πλυντήρια, ψυγεία, μικροσυσκευές άλλες ηλεκτρικές μικρές ή μεγάλες συσκευές κ.α. που συμπολίτες μας με διάθεση ειλικρινούς προσφοράς ενδιαφέρονται να παραχωρήσουν σε συνανθρώπους τους που τα χρειάζονται.

Ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν οικιακό εξοπλισμό να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στα τηλ. 213 2031920 & 21. Η Υπηρεσία θα καταγράφει την προσφορά τους, την οποία εν συνεχεία θα αντιστοιχίζει με τις καταγεγραμμένες ανάγκες των κοινωνικά ευάλωτων νοικοκυριών.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, βάσει και των απαραίτητων κοινωνικών και οικονομικών προϋποθέσεων που πρέπει να τηρούνται, έχουν ελεγχθεί και ισχύουν, θα παραδίδει σε συνεργασία με τα εξωτερικά συνεργεία τον εξοπλισμό στους δικαιούχους συμπολίτες μας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στις κοινωνικές πρωτοβουλίες του Δήμου Αμαρουσίου για την υποστήριξη των νοικοκυριών της πόλης μας που ασφυκτιούν υπό τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και αποτελεί μία καλή πρακτική ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης.
Η συνδρομή όλων στην προσπάθεια αυτή που έχει ξεκινήσει ο Δήμος είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Δήμος Αμαρουσίου

Σχόλια