Κυριακή στη Γη: «Οι μεζέδες της Καθαρής Δευτέρας αλλιώς» από τη σεφ Ευδοκία Φυλακούρη

0
16

mko-organosi-gi-97426Αυτή την Κυριακή (17 Μαρτίου) στο Κέντρο της Γης… πετάμε!

Πετάμε από χαρά όπως κάθε Κυριακή!… Πετάμε γευστικά επειδή πίσω από τον πάγκο της «Συλλογικής Κουζίνας» θα βρίσκεται η σεφ Ευδοκία Φυλακούρη του εστιατορίου «Καλλίστη» όπου θα μας μαγειρέψει του μεζέδες της Καθαράς Δευτέρας αλλιώς! Πετάμε επειδή μαθαίνουμε να φτιάχνουμε τον δικό μας χαρταετό!… Πετάμε και μουσικά με τους ήχους της jazz-funk live band!

Μαζί μας και η ΜΚΟ Greenpeace για να μας ενημερώσει για το πώς πρέπει να αγοράζουμε θαλασσινά για να εξασφαλίσουμε την αφθονία στις ελληνικές θάλασσες και τη διατροφή μας.

Στην παρέα μας οι γνωστοί άγνωστοι, η food blogger Two Minutes Angie (twominutesangie.blogspot.com) , Έλενα, Γιώργος και η Βάνα επί των μεζέδων! Ο Κοσμάς και «Το Ραδίκι» για τα θρεπτικά προϊόντα από τον πάγκο τους στο τραπέζι σου… Το Παιχνιδαγωγείο γιατί το παιχνίδι είναι μόνο η αρχή!… Και γιόγκα με την Αλέξια για όσους θέλουν να «μαζέψουν ενέργεια» (στις 11-11.40π.μ για παιδιά/12.30-1.40μ.μ για ενήλικες) !

Με κεντρικό άξονα την «συλλογική κουζίνα» και σύνθημα «Never eat alone» η ΜΚΟ Οργάνωση Γη μας προτρέπει να εξερευνήσουμε τρόπους βελτίωσης των όρων διαβίωσης του σύγχρονου ανθρώπου, για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, ξεκινώντας από τη διατροφή που αποτελεί το «καύσιμο» για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι παράλληλες δραστηριότητες :
– σεμινάρια κηπουρικής
– παιχνίδι για παιδιά σε συνεργασία με το ΠΑΙΧΝΙΔΑΓΩΓΕΙΟ
– ποδήλατο στο πάρκο
– γιόγκα
– πάγκος βιολογικών λαχανικών συντροφιά με «Το ραδίκι»

γίνονται κάθε Κυριακή όπως και η «συλλογική κουζίνα» παπό τις 10.00 π.μ έως τις 5.00μμ αλλά με διαφορετικό θέμα.

Για επικοινωνία:

Οργάνωση Γη

Λ. Δημοκρατίας 67, Ίλιον

210 23 25 380

Σχόλια