Παναθηναϊκός: επιστροφή στη Λεωφόρο με αύξηση χωρητικότητας

0
59

Την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας εξετάζουν στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport.

Αυτή τη στιγμή το γήπεδο του ΠΑΟ έχει χωρητικότητα 16.500 με τους ιθύνοντες της “πράσινης” ΠΑΕ να εξετάζουν το ενδεχόμενο αύξησής της σε 20.000 θεατές.

Η ΠΑΕ βρίσκεται σε επαφές με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για το ζήτημα της επιστροφής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την οποία ο Γιάννης Αλαφούζος τοποθέτησε στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στη Βέροια ή στα πλέι οφ, σε περίπτωση που Παναθηναϊκός καταφέρει να τερματίσει εντός της πρώτης πεντάδας.

Το πλάνο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι η ομάδα να φιλοξενηθεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έως ότου κατασκευαστεί το νέο γήπεδο στο Βοτανικό στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο πέρασε με συντριπτική πλειοψηφία από τη Βουλή η τροπολογία που προβλέπει ότι δεν μπορεί να κατεδαφιστεί το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μέχρις ότου εκδοθεί άδεια λειτουργίας του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Έτσι «παγώνει» για πέντε χρόνια η είσπραξη των προστίμων για τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες που βαρύνουν το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Αλεξάνδρας, ενώ ρυθμίζονται για πέντε χρόνια άλλου είδους αυθαίρετες κατασκευές στο γήπεδο.

Υπό αυτό το πρίσμα αναμένεται η αντίδραση του ΥΠΕΚΑ σε ενδεχόμενες αυθαιρεσίες που θα λάβουν χώρα κατά την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου.

econews

Σχόλια