Αιολική ενέργεια: οι ανεμογεννήτριες της Ampair από την Electrotech Power Systems

0
27

Η Electrotech Power Systems ανακοινώνει την συνεργασία της με την Ampair Energy LTD του Ηνωμένου Βασιλείου (UK).

Η Ampair Energy LTD κατασκευάζει ανεμογεννήτριες από το 1973 και είναι παγκοσμίως γνωστή για την αξιοπιστία και την αντοχή των προϊόντων της.

Η Ampair Energy LTD κατασκευάζει ευρεία γκάμα ανεμογεννητριών με ισχύ από 100W μέχρι 6000W, οι οποίες είναι κατασκευασμένες με πολύ υψηλές προδιαγραφές και ενσωματώνουν κατασκευαστική τεχνογνωσία και εμπειρία 40 ετών.

Τα περισσότερα από τα προϊόντα της Ampair Energy LTD είναι σχεδιασμένα για λειτουργία σε ακραίο περιβάλλον θαλάσσης (marine), στοιχείο που τα καθιστά ιδανικά για τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα.

Η γκάμα των προϊόντων που παράγει η εταιρεία ξεκινά από την πασίγνωστη σειρά των ανεμογεννητριών για ναυτική ή χερσαία χρήση και επεκτείνεται σε υδρογεννήτριες από 100W έως 6000W.

Η ίδια γκάμα συμπληρώνεται ακόμα από υβριδικά ολοκληρωμένα συστήματα αυτόνομης ηλεκτροδότησης για τηλεπικοινωνιακούς σταθμούς ή άλλες χρήσεις, τροχήλατα ή ακόμη και αερομεταφερόμενα.

Επίσης, διατίθεται πλήθος παρελκομένων και περιφερειακών εξαρτημάτων για ασφαλή και αξιόπιστη εγκατάσταση και λειτουργία των προϊόντων της Ampair σε ναυτικό ή χερσαίο περιβάλλον.

Όλα τα προϊόντα της Ampair Energy LTD διατίθενται και υποστηρίζονται στην ελληνική αγορά από την Electrotech Power Systems.

Σχόλια