Ανταποδοτική Ανακύκλωση: μεγάλοι διαγωνισμοί σε τρεις δήμους της Αττικής

1
17

Το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Συσκευασιών «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» σε συνεργασία με την αλυσίδα super markets ΑΦΟΙ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ, διοργάνωσαν “Μεγάλες Γιορτές” με τον τίτλο “Εβδομάδες Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης”, στα καταστήματα της αλυσίδας όπου λειτουργούν Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.

Η δράση αυτή απευθύνθηκε στους μαθητές των σχολείων Πρωτοβάθμιας (Δημοτικά) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια) των Δήμων Νέας Σμύρνης, Βριλησσίων και Αχαρνών, με έπαθλα 11 ποδήλατα για τον κάθε Δήμο.

Τους διαγωνισμούς τίμησαν με την παρουσία τους, σπουδαία ονόματα του ελληνικού αθλητισμού όπως η Ολυμπιονίκης της ελεύθερης πάλης κα Βούλα Ζυγούρη η οποία συμμετείχε το 2004 στην Ολυμπιάδα της Αθήνας και ο κος Βαγγέλης Πάτρας Ολυμπιονίκης με την Εθνική Ομάδα υδατοσφαίρισης ο οποίος συμμετείχε το 1996 στην Ολυμπιάδα της Ατλάντας.

Οι μικροί ανακυκλωτές με κίνητρο το διαγωνισμό γνώρισαν την διαδικασία της ανακύκλωσης και επέστρεψαν χιλιάδες συσκευασίες, ενώ οι νικητές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους Ολυμπιονίκες όχι μόνο για την ανακύκλωση, αλλά και για το ιδεώδες του αθλητισμού.

Η “Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης” των super market Αφοί Βερόπουλοι ολοκληρώθηκε, αλλά η «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» συνεχίζεται κάθε ημέρα σε όλη τη χώρα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΩΡΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ…ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΕ 3-4 ΚΟΜΑΤΙΑ.ΠΑΙΔΙΑ 15-16 ΧΡΟΝΩΝ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΜΙΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ????

Comments are closed.