Θυελλώδεις νοτιάδες και απαγορευτικό απόπλου

1
9

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, στη δυτική Ελλάδα, τη Θράκη και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται για τον καιρό ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιονοπτώσεις, κατά τόπους ισχυρές στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέχρι 8 μποφόρ στα πελάγη και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει σημαντική μεταβολή.

—Αττική

Λίγες νεφώσεις στην Αττική, οι οποίες παροδικά θα αυξηθούν και ίσως βρέξει. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι -νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά του νομού θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

—Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στο νομό Θεσσαλονίκης με πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

—Απαγορευτικό απόπλου

Εντωμεταξύ, σε ισχύ βρίσκεται απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη.

Για τον Αργοσαρωνικό, τα δρομολόγια γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου πλοία.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας.

econews

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.