Οι μπότες UGG πιο δημοφιλές χριστουγεννιάτικο δώρο μέσω διαδικτύου παγκοσμίως

0
30

Οι καταναλωτές που προτιμούν το διαδίκτυο για τις αγορές τους επέλεξαν τις μπότες UGG στην κορυφή των προτιμήσεών τους όπως έδειξε λίστα του experian.com για την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου 2012.

Οι μπότες UGG βρέθηκαν στην κορυφή της λίστας μπροστά από προϊόντα υψηλής τεχνολογίας όπως τα iPad και iPhone της Apple και το Kindle της Amazon.

Την πρώτη θέση στα ηλεκτρονικά καταστήματα κατέλαβε το Amazon με 160.400.000 επισκέψεις με Walmart και Target να ακολουθούν.

Αναλυτικά η δεκάδα με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις δώρων έχει ως εξής:

1. Ugg
2. Kindle Fire
3. iPad
4. Amazon Kindle
5. Barbie
6. iPad Mini
7. iPod Touch
8. Kindle Fire HD
9. Ugg Boots
10.Ακουστικά «Beats by Dr Dre»

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Κίνα εφαρμόζονται απάνθρωπες πρακτικές θανάτωσης σκύλων σε εκτροφεία που εξάγουν το δέρμα των άτυχων ζώων στην Αυστραλία για την κατασκευή απομιμήσεων μποτών Ugg.

Σύμφωνα με την οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων «Humane Society», που προχώρησε στη διενέργεια ελέγχων, κατασκευαστές μποτών στην Αυστραλία προμηθεύονται τη «ματωμένη» γούνα των σκύλων, ωστόσο παραπλανούν τους ανυποψίαστους καταναλωτές αναγράφοντας στην ετικέτα ότι χρησιμοποιούν μαλλί προβάτων και άλλα υλικά.

Όπως προέκυψε από τους ελέγχους, στην πλειονότητα των απομιμήσεων χρησιμοποιείται γούνα νυκτερευτών (raccoon dogs), που ζουν στην ανατολική Ασία και έχουν συγγένεια με παμφάγα και σαρκοφάγα θηλαστικά όπως οι λύκοι, οι αλεπούδες, τα τσακάλια και τα κογιότ.

econews

Σχόλια