Τέλη Κυκλοφορίας με πιστωτική κάρτα σε 6 άτοκες δόσεις

2
579

Οι καταναλωτές θα μπορούν να καταβάλλουν τα τέλη κυκλοφορίας με πιστωτική κάρτα σε έξι (6) άτοκες δόσεις το μέγιστο μέσω διαφόρων τραπεζών.

Οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές θα πρέπει να δώσουν εντολή για πληρωμή των τελών στην τράπεζα με την κάρτα τους μία ημέρα μετά την έκδοση του λογαριασμού του Δεκεμβρίου, ώστε η πρώτη άτοκη δόση να εμφανισθεί στον λογαριασμό του Ιανουαρίου που πληρώνεται σε διάστημα 15 ημερών μετά την έκδοσή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ημερησίας προγράμματα με άτοκες δόσεις για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, έχουν οι εξής τράπεζες:

Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει 3 άτοκες δόσεις για την πληρωμή των τελών με τις πιστωτικές της κάρτες, για συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν -στο δίκτυο καταστημάτων- μέχρι τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου.

Η Τράπεζα Πειραιώς-ΑΤΕ προσφέρει στους κατόχους των πιστωτικών καρτών Πειραιώς και Αγροτικής τη δυνατότητα εξόφλησης των τελών κυκλοφορίας σε 6 άτοκες δόσεις.

Η Alpha Bank προσφέρει τη δυνατότητα αποπληρωμής των τελών κυκλοφορίας σε 6 άτοκες δόσεις, για τους κατόχους των πιστωτικών της καρτών. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε στο δίκτυο καταστημάτων είτε μέσω των υπηρεσιών Alpha Web Banking και Alpha Phone Banking.

Η Eurobank παρέχει τη δυνατότητα στους κατόχους των πιστωτικών της καρτών να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας σε 6 άτοκες δόσεις.

Η Millennium Βank για εξόφληση με τις πιστωτικές της κάρτες παρέχει ειδική προσφορά πληρωμής με 3 άτοκες δόσεις, για ποσά άνω των 500 ευρώ. Πληρωμή με κάρτα μπορεί να γίνει εκτός από το κατάστημα και μέσω Contact Center (τηλ: 210 9557500 και 801 11 95500)

Η Marfin Egnatia Bank προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους πιστωτικών της καρτών, να εξοφλούν με την κάρτα τους, χωρίς επιπλέον κόστος, τα τέλη κυκλοφορίας 2013, έως και σε 6 άτοκες δόσεις.

Η Citibank προσφέρει τη δυνατότητα για πληρωμή των τελών με πιστωτικές της κάρτες και εξόφληση σε 6 άτοκες δόσεις.

2 Σχόλια

    • Σας παρακαλούμε να μην δίνετε τα στοιχεία σας στο διαδίκτυο.
      Το econews.gr είναι ειδησεογραφική ιστοσελίδα και όχι πλατφόρμα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Comments are closed.