Απαγόρευση της κτηνοβασίας στη Γερμανία – Αντιδρούν 100.000 “ζωόφιλοι”

3
93

Την καθολική απαγόρευση της κτηνοβασίας στη χώρα αποφάσισε η κυβέρνηση της Γερμανίας, καθώς ο ισχύον νόμος απαγορεύει τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων μόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματίζεται.

Τα πρόστιμα στους αμετανόητους κτηνοβάτες θα φτάνουν τα 25.000 Ευρώ.

Την τροποποίηση του νόμου για την κτηνοβασία θα εξετάσει αύριο (28/11) η Επιτροπή Γεωργίας της γερμανικής βουλής προτού την στείλει προς ψήφιση στη βουλή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με στοιχεία της οργάνωσης “Κτηνίατροι κατά της Ζωοφιλίας” η κτηνοβασία αποτελεί αρκετά δημοφιλές “σπορ” στη Γερμανία.

Χιλιάδες Γερμανοί ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω διαδικτύου, ενώ υπάρχουν ακόμα και (παράνομες) φάρμες που νοικιάζουν ζώα για σεξουαλική εκμετάλλευση, δραστηριότητα που θα απαγορευθεί με τον νέο νόμο.

Από την άλλη πλευρά οι κτηνοβάτες μέσω της οργάνωσης “Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA)” θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά της τροποποίησης του νόμου.

Ο ιστότοπος της ZETA αναφέρει ότι οι ζωόφιλοι κάνουν σεξ με ζώα μόνο αν είναι βέβαιοι ότι έχουν τη συγκατάθεσή τους και ότι καταδικάζουν την κακοποίηση τους. Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται η ΖΕΤΑ, ο αριθμός των κτηνοβατών στη Γερμανία φτάνει τις 100.000.

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της ΖΕΤΑ Μίκαελ Κίοκ ζει με την Κέσι, ένα θηλυκό σκυλί οκτώ ετών.

econews

3 Σχόλια

Comments are closed.