Φωτοβολταϊκά: δυναμική παρουσία της Krannich Solar στην Energy-Photovoltaic ’12

0
2

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Krannich Solar, γερμανικής εταιρείας με εξειδίκευση και εμπειρία 17 ετών στην χονδρική προμήθεια φωτοβολταϊκών συστημάτων, στην έκθεση Energy-Photovoltaic ’12, η οποία πραγματοποιήθηκε στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από 1 Νοεμβρίου έως 4 Νοεμβρίου.

Με το ισχυρό μήνυμα της ενεργειακής επανάστασης: «EVERYTHING FOR THE REVOLUTION», η εταιρεία κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις των επισκεπτών γιορτάζοντας τα 5 επιτυχημένα χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Αλέξανδρος Αθανασίου, Γενικός Διευθυντής της Krannich Solar για την Ελληνική αγορά, «Η Krannich Solar ενάντια στις δυσκολίες που παρουσιάζονται σήμερα στον κλάδο της ηλιακής ενέργειας, συνεχίζει την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών υποστήριξης που παρέχει στους επαγγελματίες εγκαταστάτες. Φέτος η εταιρεία συμπληρώνει 5 επιτυχημένα χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, έχοντας διανύσει μια αξιοπρόσεκτη πορεία.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται από τον διαρκώς αυξανόμενο ρυθμό ανάπτυξης της εταιρείας μας, την πρωτοκαθεδρία μας μεταξύ των εταιρειών χονδρικής προμήθειας φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, αλλά και από τους υψηλούς δείκτες ικανοποίησης των πελατών μας. Πρωταρχικός μας στόχος μας για τα επόμενα χρόνια είναι η συνέχιση παροχής ποιοτικών προϊόντων, τηρώντας με πλήρη υπευθυνότητα όλους τους κανόνες καινοτομίας και προστασίας του περιβάλλοντος.»

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει αναλυτικά τους επαγγελματίες επισκέπτες για τον ξεκάθαρο ρόλο της Krannich Solar στην Ελληνική αγορά ηλιακής ενέργειας αλλά και για τα πλεονεκτήματα των φωτοβολταϊκών συστημάτων όπου διαθέτει η εταιρεία μόνο σε εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών σταθμών, τεχνικές / κατασκευαστικές εταιρείες, ηλεκτρολόγους και καταστήματα λιανικής πώλησης φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Η Krannich Solar συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών φωτοβολταϊκών συστημάτων σε παγκόσμια κλίμακα και προσφέρει ένα πρόγραμμα πέντε σημείων το οποίο συμβάλλει στην βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης των πελατών της:

1. ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ
Η Krannich Solar παρέχει σε κάθε πελάτη έναν εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων, ο οποίος αναλαμβάνει την αποκλειστική εξυπηρέτησή του για όλα τα ζητήματα που τον αφορούν.

2. ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
Στην Krannich Solar κύριο μέλημα αποτελεί η έγκαιρη και ασφαλής παράδοση των προϊόντων στον προορισμό τους, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα παράδοσης που ορίζεται από τον πελάτη.

3. ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗΣ ΓΚΑΜΑΣ
Η Krannich Solar προμηθεύει το δίκτυο διανομής της με μία πλούσια γκάμα προϊόντων, συνοδευόμενη από όλες τις εγγυήσεις των μεγαλύτερων οίκων κατασκευής φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, πάντοτε σε άκρως ανταγωνιστικά κοστολόγια.

4. ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Τα προϊόντα που προμηθεύονται από την Krannich Solar εξετάζονται σχολαστικά στα μηχανικά και τα ηλεκτρικά μέρη τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει την δυνατότητα διάθεσης των αποδοτικότερων εμπορευμάτων.

5. ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Η Krannich Solar στοχεύοντας να καλύψει όλο το εύρος των αναγκών των πελατών της, διαθέτει ένα απόθεμα ασφαλείας στις αποθήκες της, για την άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ζήτηση.

Τα τελευταία δέκα χρόνια ο κύκλος εργασιών της Krannich Solar αυξάνεται συνεχώς και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας ενισχύθηκε με την προσθήκη πολλών νέων στελεχών, με αποτέλεσμα η εταιρεία να απασχολεί σήμερα περισσότερους από 360 εργαζομένους, οι οποίοι συμβάλουν ενεργά στην εξάπλωση της ενεργειακής επανάστασης.

Απόδειξη της επιτυχημένης πορείας είναι η συνολική ισχύς άνω του 1GWp που εγκαταστάθηκε από την Krannich Solar από την ίδρυση της. Το γεγονός αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η εταιρεία να κατατάσσεται σήμερα στην πρώτη πεντάδα των κορυφαίων προμηθευτών φωτοβολταϊκού εξοπλισμού στην Ευρώπη.

Το 2007 ιδρύθηκε η Ελληνική Krannich Solar Μ.Ε.Π.Ε. με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, όπου μισθώθηκε ένα κτίριο αποθήκης και γραφείων 650τ.μ., στο οποίο προστέθηκε το 2012 ένα νέος αποθηκευτικός χώρος συνολικής επιφάνειας 1.250τ.μ. Το 2009 ιδρύθηκε το υποκατάστημα της Krannich Solar στην Αθήνα για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στη Νότιο Ελλάδα και τα νησιά.

Σχόλια