Ζούσαν τρία χρόνια με τη σορό του πατέρα τους στο σπίτι

0
10

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια γυναίκα από τη Ρωσία κρατούσε επί τρία χρόνια τη σορό του συζύγου της στο διαμέρισμά τους, αναγκάζοντας τα ανήλικα παιδιά της να τον ταΐζουν και να του μιλούν με την ελπίδα ότι θα αναστηθεί.

Ο άνδρας, πέθανε το 2009 όμως η γυναίκα του, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κράτησε τη σορό του σε ένα από τα δωμάτια.

Όλο αυτό το διάστημα δεν έστελνε τα παιδιά της σχολείο, ενώ τους είχε απαγορεύσει να μιλήσουν σε οποιονδήποτε για τον θάνατο του πατέρα τους.

Τα παιδιά έλεγαν στη μητέρα τους ότι ο πατέρας τους μιλούσε και έτρωγε όλο το φαγητό, καθώς φοβόντουσαν για την κατάστασή της.

Η ίδια δεν έμπαινε στο δωμάτιο φοβούμενη ότι θα εμπόδιζε την ανάσταση του άντρα της, ενώ χρησιμοποιούσε αποσμητικά για να καλύψει τη δυσοσμία.

Όταν η οικογένεια αποφάσισε να μετακομίσει σε νέο σπίτι, δυο κόρες, ηλικίας 14 και εννιά ετών έβαλαν κρυφά τη σορό του πατέρα τους σε μια πλαστική σακούλα και την έκρυψαν πίσω από θάμνους.

Όταν το κεφάλι και το χέρι του νεκρού πατέρα αποκολλήθηκαν από τη σήψη, τα κορίτσια έβαλαν τα μέλη σε μια ξεχωριστή σακούλα και τα πέταξαν στον σκουπιδοτενεκέ.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα όταν ενημερώθηκε για τα μακάβρια ευρήματα.

Η μητέρα δεν αποτελεί κίνδυνο για τον εαυτό τους ή για τους άλλους, ενώ τα παιδιά εξετάστηκαν από ψυχολόγο ο οποίος αποφάνθηκε ότι είναι υγιή. Ο άνδρας πέθανε από φυσικά αίτια.

econews

Σχόλια