Εξοικονόμηση κατ’ οίκον: Μεγάλο ενδιαφέρον – Πάνω από 2.000 αιτήσεις την εβδομάδα

1
27

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Σε 88.368 ανέρχονται οι αιτήσεις στις τράπεζες για την υπαγωγή στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄οίκον», σύμφωνα με στοιχεία που απέστειλε στη Βουλή ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Μάκης Παπαγεωργίου μετά από αίτημα του βουλευτή Κωνσταντίνου Τριαντάφυλλου.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία το ενδιαφέρον των πολιτών έχει αυξηθεί σημαντικά και με τις αιτήσεις να ξεπερνούν, από τον Οκτώβριο και μετά, τις 2.000 την εβδομάδα.

Από τις 88.368 αιτήσεις που έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα στις τράπεζες πάνω από τις μισές έχουν λάβει προέγκριση δανείου, ενώ για τις 13.687 από αυτές, προϋπολογισμού 126,4 εκατ. ευρώ, έχουν ήδη εκδοθεί αποφάσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα. Σημειώνεται ότι αναμένεται ακόμα η υπαγωγή άλλων 4.000 αιτήσεων.

Σε ό,τι αφορά τις εκταμιεύσεις, οι μισές από τις αιτήσεις που έχουν υπαχθεί στο πρόγραμμα έχουν λάβει προκαταβολή δανείου, ενώ για τις υπόλοιπες έχει γίνει ολική εκταμίευση.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τελευταία απόφαση από το ΕΤΕΑΝ εκδόθηκε στις 05/12/2012 με πάνω από 5.000 ωφελούμενους. Όσοι για κάποιο (ανεξήγητο) λόγο δεν έχετε κάνει ακόμη αίτηση μπορείτε κοιτάξετε πρώτα σε αυτόν τον οδηγό. http://bankergr.wordpress.com

Comments are closed.