Έκθεση «Ελιά και Λάδι» στον Δήμο Πειραιά

0
42

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Με επιτυχία συνεχίζεται η έκθεση «Ελιά και Λάδι», που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά, στο νεοκλασικό κτήριο της οδού Κανθάρου (Ηρώων Πολυτεχνείου και Κανθάρου). Στο πλαίσιο του αφιερώματος, τη Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου, στις 18:00, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες με θέμα: «Τα παράγωγα προϊόντα του λαδιού και της ελιάς».

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
– Ομιλία κ. Πατσουλέ Μάριου, Γεωλόγου-Μηχανικού Ταμιευτήρων Πετρελαίου (πρώην στέλεχος των Ελληνικών Πετρελαίων Α.Ε.), με θέμα: «Παράγωγα προϊόντα του λαδιού και της ελιάς στη βιομηχανία πετρελαίου (βιοντίζελ)»
-Ομιλία κ. Αθανασίου Αρσένιου, Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, με θέμα: « Η φαρμακολογική δράση των φύλλων της ελιάς»
-Ομιλία κ. Γεώργιου Μάνου, Καθηγητή ΤΕΙ Ηπείρου, με θέμα: «Οι προοπτικές του τομέα της βρώσιμης ελιάς και του ελαιολάδου στον ελλαδικό χώρο».

Μετά τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από το ακροατήριο και βράβευση των ομιλητών. Υπενθυμίζεται, ότι η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Ώρες λειτουργίας καθημερινά: 10:00-14:00 και 18:00-20:00 και τα Σαββατοκύριακα 10:00-14:00.

Δήμος Πειραιά

Σχόλια