Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ κινούνται κανονικά παρά τη στάση εργασίας – Κλειστό το Σύνταγμα

0
9

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Κανονικά θα κινηθούν την Τετάρτη, τα Μέσα Μεταφοράς Σταθερής Τροχιάς (Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ), παρά την τρίωρη στάση εργασίας που θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι για να συμμετάσχουν στην τρίωρη στάση εργασίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ από τις 12:00 το μεσημέρι.

Ωστόσο, κλειστός θα είναι από τις 12 το μεσημέρι ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα λόγω του συλλαλητηρίου των συνδικάτων στις 13.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική  ανακοίνωση» οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση ενάντια στις καταστροφικές νεοφιλελεύθερες ευρωπαϊκές πολιτικές, που εξοντώνουν λαούς και χώρες στο όνομα της κρίσης και του χρέους, για να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα οργής και διαμαρτυρίας στους Ευρωπαίους ηγέτες.

Οι εργαζόμενοι στην κίνηση των συγκεκριμένων μέσων θα εργαστούν κανονικά, προκειμένου να διευκολύνουν όσους θέλουν να κατέβουν στο κέντρο της Αθήνας για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που είναι προγραμματισμένο στη 13:00 το μεσημέρι, ενώ οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα δώσουν το δικό τους παρών στο συλλαλητήριο.

Τα συνδικάτα της Ευρώπης με μια φωνή και έντονη δράση απαιτούν:

-Να ανατραπούν οι πολιτικές λιτότητας και περικοπών.0

-Να προωθηθεί η ανάπτυξη, η απασχόληση και η κοινωνική συνοχή.

-Ευρώπη των λαών και όχι των τραπεζιτών».

econews

Σχόλια