Πρόγραμμα μαζικής άθλησης στα πάρκα της Αθήνας

1
27

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα μαζικής άθλησης, υπό τον τίτλο «Άθληση στα Πάρκα»,  διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού  & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με στόχο να προσφέρει σε γονείς και παιδιά τη δυνατότητα της ελεύθερης άθλησης σε εξωτερικούς  φυσικούς  χώρους, αποτρέποντας  την καθιστική ζωή και αξιοποιώντας, με γνώμονα τη υγεία, τον ελεύθερο  χρόνο.

Το πρόγραμμα ξεκινάει το Σάββατο 3 και την  Κυριακή 4  Νοεμβρίου-με χρονική διάρκεια  από τις 10.00 έως τις 13.00– και αφορά  όλα τα σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου, με εξαίρεση αυτό της διεξαγωγής του «Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών» στις 10 & 11 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πεζοπορία, τζόκινγκ και ελεύθερη γυμναστική, ενώ θα γίνει διαχωρισμός και ομαδοποίηση από εξειδικευμένους Γυμναστές – Κ.Φ.Α. ανάλογα με την ηλικία των αθλουμένων.

 Οι χώροι διεξαγωγής του προγράμματος  είναι :

-Άλσος Παγκρατίου (κεντρική είσοδος από Ευτυχίδου)

-Πεδίον Άρεως (άγαλμα Κωνσταντίνου)

– Άλσος Γουδί (είσοδος από Μεσογείων Σχολή Αστυνομίας).

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Ημερομηνία: Σάβ, 03/11/2012 – 11:00 – Κυρ, 25/11/2012 – 13:00

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεδομένου……ότι…. τα πάρκα της Αθήνας ως υποβαθμισμένοι οικοδομημένοι πνεύμονες πρασίνου δέν προσφέρουν τίποτα απολύτως εις την Υγεία των πολιτών – κατοίκων τουτέστιν ανανέωση του οξυγόνου και απορρόφηση=φιλτράρισμα των ρύπων – αιωρούμενων σωματιδίων……ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ Η ΑΘΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ……..?????????…………Απορίας άξιον !! http://kyameftopedioareos.blogspot.com

Comments are closed.