Περιβαλλοντική δράση στη Θεσσαλονίκη

0
179

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και οι εθελοντές της ΧΑΝΘ, στο πλαίσιο της δράσης «Είμαι πολίτης και όχι απλά κάτοικος», θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 από τις 09.00 έως τις 13.00, δράση καθαρισμού δενδροδόχων-ξεβοτάνισμα από τα ζιζάνια σε χώρους δημοτικών δενδροστοιχιών της Δυτικής Εισόδου της πόλης.

Συγκεκριμένα ο καθαρισμός δενδροδόχων-ξεβοτάνισμα θα πραγματοποιηθεί στη νησίδα του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού της 2ης Δημοτικής Κοινότητας. Η συνάντηση εθελοντών θα γίνει στις 09.00 στο χώρο στάθμευσης του Εμπορικού κέντρου City Gate.

Σχετικά με την συγκεκριμένη δράση ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων Κωνσταντίνος Ζέρβας δήλωσε : «Θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές της ΧΑΝΘ για τη δράση “Είμαι πολίτης και όχι απλά κάτοικος” και για την εξαιρετική συνεργασία. Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι προσπάθειές μας, βρίσκουν ανταπόκριση από ομάδες με παράδοση στον εθελοντισμό και θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους συμπολίτες μας να υποστηρίξουν και να συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία. Ιδιαίτερα σήμερα, στην εποχή της οικονομικής κρίσης η προσωπική προσφορά του καθενός είναι παραπάνω από πολύτιμη. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καλές ιδέες και σε συνεργασίες με εθελοντικές ομάδες. Μόνο μαζί μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την πόλη μας».

Σχόλια