Στρούντελ με λαχανικά (video)

0
74

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Μια πεντανόστιμη συνταγή από τη Λίλα, τη Γκρέτα… και τη Σουσού!

—Υλικά
1 κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια
5 μέτρια σε μέγεθος κρεμμύδια
4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
3 πιπεριές (διαφορετικών χρωμάτων)
1 κονσέρβα καλαμπόκι βρασμένο
2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
100 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί
2 φύλλα ζύμης κουρού ή σφολιάτα
Λαδί, Αλάτι , Πιπέρι

—Εκτέλεση

1.Αφαιρούμε το καπάκι και τα σπόρια από τις πιπεριές και τις βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για μισή ώρα.

2.Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε στην αρχή με λίγο νερό και στην συνέχεια προσθέτουμε λάδι.

3.Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και το μπέικον και τα σοτάρουμε και αυτά σε ένα τηγάνι με λάδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το καλαμπόκι.

4.Βγάζουμε τις πιπεριές από το φούρνο, τις ξεφλουδίζουμε, τις ψιλοκόβουμε και τις προσθέτουμε στο τηγάνι .

5.Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε.Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και προσθέτουμε το κίτρινο τυρί.

6.Απλώνουμε ελάχιστο νερό πάνω στα φύλα, προσθέτουμε τη γέμιση και τα τυλίγουμε.Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 35 λεπτά.

—Συντελεστές

Παρουσιάζουν οι φίλες Λίλα Ταμπάκη και Γκρέτα Λέκκου.

Diytv.gr Productions

Πηγή DIYTV

Σχόλια