Μικρόπολις 2012: λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις!

0
14

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Από 20 έως 23 Σεπτέμβρη και για 3η συνεχή χρονιά στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) δημιουργείται ένα πρότυπο διαδραστικό πάρκο παιδείας και πολιτισμού, συνολικής έκτασης 22.000 τ.μ., όπου τα παιδιά ηλικίας 2-13 ετών μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι.

Το www.econews.gr ως χορηγός επικοινωνίας της Μικρόπολις 2012 προσφέρει στους αναγνώστες του 10 διπλές  προσκλήσεις δωρεάν (ένας γονέας και ένα παιδί).

Οι νικητές μπορούν να επισκεφτούν τη Μικρόπολις 2012 μόνο το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2012.

Επίσης δεν επιτρέπεται η είσοδος σε ενήλικες που δεν συνοδεύουν κάποιο παιδί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση αποστέλλοντας email ως και την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 στην ηλεκτρονική διεύθυνση econewsgr@gmail.com με τίτλο «Διαγωνισμός Μικρόπολις 2012» αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του τηλεφώνου τους.

Οι τυχεροί της κλήρωσης θα ενημερωθούν με email και θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους από το ειδικό Ταμείο Προσκλήσεων στην είσοδο της «Τεχνόπολις» (Πειραιώς 100, Γκάζι) λέγοντας το ονοματεπώνυμό τους.

Όσοι επιλέγουν να συμμετάσχουν συμφωνούν να εγγράφονται στο Newsletter του econews!

Για τους υπόλοιπους επισκέπτες της Μικρόπολις 2012 ισχύουν τα εξής:

—Εισιτήρια – Προπώληση:

• Δωρεάν είσοδος: Δημοτικά Σχολεία και ΑμΕΑ

• Γενική είσοδος: 5 € το άτομο (από 2 ετών και πάνω)

• Πολύτεκνοι και άνεργοι: 2 € το άτομο (με την προσκόμιση σχετικής κάρτας)

• Προπώληση: www.viva.gr

—Χρήσιμες Πληροφορίες

Τοποθεσία – πρόσβαση: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, (Πειραιώς 100, Γκάζι). Υποδομές χώρου φιλικές προς ΑμΕΑ.  Πρόσβαση με Αττικό Μετρό: Γραμμή 3 – Στάση Κεραμεικός. Είσοδος – έξοδος από οδό Περσεφόνης.

Προσοχή: Ενήλικες που δεν συνοδεύουν παιδιά δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη Μικρόπολις. Εξαιρούνται οι εκπρόσωποι φορέων, χορηγών, υποστηρικτών και εκθετών καθώς και οι δημοσιογράφοι, εφόσον έχουν ενημερώσει τους διοργανωτές για την προσέλευσή τους.

econews

Σχόλια