Κρήτη: η έκθεση για την Κλιματική Αλλαγή ολοκληρώνεται

0
23

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Ένα μοναδικό ταξίδι στην γνώση και στην επιστήμη είχαν την ευκαιρία να ζήσουν φέτος οι επισκέπτες του Eνυδρείου, στην έκθεση για την Κλιματική Αλλαγή που αυτό φιλοξένησε στους χώρους του ΔΕΚΚ.

Η διεθνής έκθεση «κέρδισε» τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της ,με τον πλουραλισμό των εκθεμάτων της και τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο προσέγγισε ένα από τα πιο σημαντικά επιστημονικά θέματα της εποχής μας, την Κλιματική αλλαγή.

Το μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της επιστήμης εμπλουτίστηκε από το προσωπικό του Ενυδρείου που σχεδίασε μια σειρά δραστηριοτήτων που έκαναν εμπειρία επίσκεψης άκρως μοναδική, βιωματική αλλά και διασκεδαστική.

Ιδιαίτερα η παρουσίαση Επιστημονικών πειραμάτων με την χρήση απλών αντικειμένων και ουσιών της καθημερινής μας ζωής, κέρδισε τον ενθουσιασμό και το χειροκρότημα των μικρών και μεγάλων επισκεπτών της έκθεσης.

Η έκθεση θα παραμείνει επισκέψιμη για τους φίλους της έως την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου. Στην συνέχεια θα συνεχίσει το ταξίδι της στην Ευρώπη, μετακομίζοντας στο κέντρο επιστημών Ithaka,στο Venlo της Ολλανδίας.

Σχόλια