Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: σεμινάριο στις 4 Οκτωβρίου από την Close The Loop

0
19

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Ανταποκρινόμενοι στην επιχειρηματική πρόκληση να βρούμε λύσεις που θα βοηθήσουν την επαγγελματική μας σταδιοδρομία και την επιτυχή πορεία των επιχειρήσεων μας στην παγκόσμια αγορά, η εταιρεία Close The Loop διεξάγει ένα σεμινάριο για το εθελοντικό Διεθνές Πρότυπο ISO26000:2010.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2012 στην Αθήνα από τους ειδικούς Παναγιώτη Παναγιωτακόπουλο και Ειρήνη Δασκαλάκη με στόχο να βοηθήσει επαγγελματίες και εταιρίες όλων των τύπων και μεγεθών να το εφαρμόσουν ώστε να επωφεληθούν από μια καλύτερη λειτουργία των επιχειρηματικών πρακτικών τους.

* Ενημερωτική Διαδικτυακή Συζήτηση στις 13 Σεπτεμβρίου

Η Close the Loop θα είναι στη διάθεση σας στις 13/09, 18.00-19.00, μέσω Twitter (@closetheloopgr, #ISO26000) και Facebook (/ClosetheLoop.gr) για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας σχετικά με το σεμινάριο.

—Σχετικά με το Σεμινάριο

Το εθελοντικό Διεθνές Πρότυπο ISO26000:2010 στοχεύει στην εκμετάλλευση των ωφελειών από μια κοινωνικά υπεύθυνη λειτουργία, η οποία υπερβαίνει την απλή τήρηση της νομοθεσίας.

Θα παρουσιαστεί η μεθοδολογία και όλες οι κύριες ενότητες της Κοινωνικής Υπευθυνότητας όπως παρουσιάζονται στο ISO26000.

Παράλληλα, θα προταθεί μια προσέγγιση για την εφαρμογή τους χρησιμοποιώντας παραδείγματα και εμπειρίες ειδικών και συσχετίζοντας τα με θέματα Βιωσιμότητας («Αειφορίας») στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

—Εγγραφή

 Τιμή: 400 Ευρώ

Έκπτωση: 35% στην εγγραφή σας με την εγγραφή ενός φίλου η συναδέλφου σας έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΑΕΚ: Το Σεμινάριο μπορεί να χρηματοδοτηθεί από τον πόρο ΛΑΕΚ 0,45%.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Σχόλια