Απορρίμματα: πέντε κοινοπραξίες στη β΄ φάση του διαγωνισμού για την Πελοπόννησο

0
9

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Το «πράσινο φως» σε όλους τους προεπιλεγέντες έδωσε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου προκειμένου να συμμετέχουν στον ανταγωνιστικό διάλογο για την επιλογή αναδόχου για το έργο «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με Σ.Δ.Ι.Τ.».

Και οι 5 προεπιλεγέντες που συμμετείχαν στην πρώτο στάδιο του διαγωνισμού υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στη δεύτερη φάση. Η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρεια Πελοποννήσου στη συνεδρίαση της Παρασκευής 31 Αυγούστου, αφού έκανε έλεγχο πληρότητας των φακέλων των προεπιλεγέντων, έκρινε ότι είναι όλοι επαρκείς και καλύπτουν τις προβλέψεις και απαιτήσεις της Προκήρυξης Ανταγωνιστικού Διαλόγου  και ενέκρινε τη συμμετοχή των όλων στη δεύτερη Φάση του Διαγωνισμού. Τα σχήματα που συμμετέχουν στη διαδικασία είναι:

1.    ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ
2.    NOVAERA HELLAS AE
3.    ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. – ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε.
4.    ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ARCHIRODON GROUP NV – INTRAKAT – ENVITEC AE
5.    ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ – J&P ΑΒΑΞ ΑΕ.

Ο διαγωνισμός, που περιλαμβάνει την οριστική επίλυση της διαχείρισης των απορριμμάτων, αλλά και την άμεση ανακούφιση των πολιτών με την εξεύρεση προσωρινής λύσης, προχωρά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της περιφέρειας και θα ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2013.

Σχόλια