Τέσσερα νέα φωτοβολταϊκά με trackers από Τεχνομεταλλική

0
11

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Τέσσερα νέα πάρκα από την ΤΕΧΝΟΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΕΠΕ ολοκληρώθηκαν τον Άυγουστο με τους πετυχημένους δυαξονικούς ιχνηλάτες 2-Axis GTR συνολικής ισχύος 400kW.

Πιο συγκεκριμένα στο Ζευγολατιό Κορινθίας εγκαταστάθηκαν από την εταιρία 16 ιχνηλάτες χαμηλής έκδοσης για δύο πάρκα των 100kW, στην Σκάλα Λακωνίας οκτώ ιχνηλάτες ψηλής έκδοσης για πάρκο 100kW και στην Άμφισσα Φωκίδας οκτώ ιχνηλάτες ψηλής έκδοσης για πάρκο 100kW.

Η Τεχνομεταλλική ΕΠΕ δραστηριοποιείται στον χώρο τον μεταλλικών κατασκευών και έργων οδοποιϊας απο το 1971. Με αφορμή την ανάπτυξη των ΑΠΕ, η εταιρία έχει επενδύσει και εισχωρήσει δυναμικά στην κατασκευή κινητών βάσεων στήριξης φωτοβολταϊκών. Καθοριστικός παράγοντας της πετυχημένης πορείας της είναι ο πλούσιος εξοπλισμός μηχανημάτων, που της επιτρέπει να πραγματοποιεί εξ ολοκλήρου τις κατασκευές στις εγκαταστάσεις της.

Η εταιρία ανέπτυξε ένα προϊόν με σκοπό την μεγάλη αντοχή σε ανέμους, την αξιοπιστία, την απλότητα λειτουργίας και δυνατότητα εύκολης συντήρησης ακόμη και απο τον ιδιoκτήτη.

Εκτός απο την κατασκευή και την διάθεση των προϊόντων της, η ΤΕΧΝΟΜΕΤΑΛΛΙΚΗ έχει οργανώσει εξειδικευμένο συνεργείο για την εγκατάσταση των ιχνηλατών της.

Σχόλια