Φωτοβολταϊκά: υπουργικές αποφάσεις για αναστολή νέων αδειών

2
10

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Εκδόθηκαν οι υπουργικές αποφάσεις που αφορούν την αναστολή διαδικασίας αδειοδότησης και χορήγησης προσφορών σύνδεσης για φωτοβολταϊκούς σταθμούς.

Όπως αναφέρει το ert.gr, εκδόθηκαν οι υπουργικές αποφάσεις που περιλαμβάνονται στο ΦΕΚ Β” 2317/10.08.2012 και αφορούν φωτοβολταϊκούς σταθμούς και ιδίως η απόφαση με Αριθμ.Υ.Α.Π.Ε. /Φ1/2300/οικ.16932 (5) «Αναστολή διαδικασίας αδειοδότησης και χορήγησης προσφορών σύνδεσης για φωτοβολταϊκούς σταθμούς λόγω κάλυψης των στόχων που έχουν τεθεί με την απόφαση Α.Υ./Φ1/οικ.19598/01.10.2010 του υπουργού Π.Ε.Κ.Α.» με την οποία αναστέλλεται:

– Η υποβολή νέων αιτημάτων στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς

– Η εξέταση εκκρεμών αιτημάτων από τη Ρ.Α.Ε. για χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς.

2 Σχόλια

  1. καλημερα,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.ΑΔΕΙΕς ΣΤΕΓΗς ΔΙΝΟΝΤΑΙ? Στον νομο κορινθιας,κ εαν αδειες 100κwγια αγροτες που ειναι απο τις πρωτες κ δεν εχουν γινει θα γινουν?(γραμμη Ξυλοκαστρο Τρικαλλα Κορινθιας)

Comments are closed.