Καλλιέργησε κρεμμύδι στο σπίτι (video)

0
13

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Το κρεμμύδι είναι καλός ρυθμιστής του σακχάρου και μεγάλος εχθρός του καρκίνου, δεν έχει χοληστερίνη και είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

Το κρεμμύδι, με σπόρο, το σπέρνουμε Μάρτιο με Απρίλιο.

Σε λίγες μέρες 5-7 βλαστάνει και σε 30 μέρες περίπου είναι έτοιμο για μεταφύτευση.Έτοιμο για κατανάλωση είναι σε 90 μέρες.Δεν είναι απαιτητικό φυτό, είναι εύκολο στην καλλιέργεια του στον κήπο, ακόμα και σε γλάστρα ή ζαρντινιέρα.

Αν χρησιμοποιήσουμε βολβούς τον Μάρτιο για σπορά θα φτιάξουμε ξερό κρεμμύδι, ενώ το Φθινόπωρο οι βολβοί θα μας δώσουν φρέσκο κρεμμύδι.

Δείτε το video στο DIYTV.

Σχόλια