Φωτοβολταϊκά: συνεργασία Krannich Solar με την εταιρεία μετατροπέων SolarEdge

0
22

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Νέα επιβεβαίωση της παγκόσμιας δυναμικής της Krannich Solar αποτελεί η σύναψη συνεργασίας με την διεθνούς φήμης κατασκευάστριας εταιρείας μετατροπέων ρεύματος SolarEdge.

Η επιτακτική ανάγκη χρήσης ανανεώσιμών πηγών ενέργειας, η μεγάλη αύξηση της ζήτησης φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ελληνική αγορά και η εγγύηση που παρέχει το όνομα της Krannich Solar αποτέλεσαν τα κύρια αίτια επικύρωσης μιας πρωτοποριακής συνεργασίας μεταξύ δύο εταιρειών που επί πολλά χρόνια πρωτοστατούν στον κλάδο της ηλιακής ενέργειας.

Η Krannich Solar αναλαμβάνει επίσημα ως εξουσιοδοτημένος διανομέας των προϊόντων της SolarEdge σε όλη την Ελληνική επικράτεια, με εγγυημένο απόθεμα προϊόντων στις αποθήκες της στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, να καλύψει τις άμεσες ανάγκες των συνεργατών της.

Επίσης κύριος στόχος της Κrannich Solar είναι η συνεχής ανάπτυξη του εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών της, οι οποίοι με διαρκή εκπαίδευση μέσω οργανωμένων σεμιναρίων είναι σε θέση να προτείνουν και  να υλοποιούν τις καταλληλότερες εφαρμογές φωτοβολταϊκών συστημάτων, ακόμη και στον πλέον απαιτητικό πελάτη τους.

Σχόλια