Εκατοντάδες νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν στον Πηνειό

1
15

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Εκατοντάδες νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν στις όχθες του Πηνειού ποταμού, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας trikalaola.gr.

Το νερό είναι κατάμαυρο καθώς φαίνεται να έχει δεχθεί μεγάλη ποσότητα λυμάτων, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Όπως καταγγέλλουν ερασιτέχνες ψαράδες, το πρόβλημα παρουσιάστηκε στην περιοχή την περασμένη Πέμπτη και εντάθηκε το Σαββατοκύριακο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όλες οι βιομηχανίες – βιοτεχνίες της περιοχής έχουν άδεια περιβαλλοντικών όρων που έχουν χορηγηθεί από ειδικούς προσηλωμένους στο καθήκον τους, που σημαίνει ότι λειτουργούν τους βιολογικούς καθαρισμούς τους άψογα. Επίσης όλοι οι βιολογικοί καθαρισμοί πόλεων είναι αδειοδοτημένοι και τα αποτελέσματα που στέλνουν στις αρμόδιες υπηρεσίες που έχουν την γνώση και θέληση να τους ελέγξουν αυστηρά είναι άριστα. Κανείς βεβαίως βιολογικός καθαρισμός δεν ρίχνει ποτέ την συσσωρευμένη λυματολάσπη του στον Πηνειό, στον όποιο όπως είναι γνωστό, με το πεντακάθαρο νερό που του προσθέτουν τον καθαρίζουν. Αυτό βέβαια δεν είναι λόγια και αποδεικνύεται με βεβαιώσεις που φέρνουν πολλές σφραγίδες. Σίγουρα, η αιτία του θανάτου των ψαριών, είναι η μαζική αυτοκτονία από ερωτική απογοήτευση.

Comments are closed.