Αστικές καλλιέργειες για αγρότες της πόλης: ενημέρωση στο cityfarmer

0
26

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Ένας νέος ιστότοπος, το cityfarmer.gr, είναι διαθέσιμος στην κοινότητα του Ίντερνετ με σκοπό την ενημέρωση και την ενθάρρυνση της απασχόλησης των Ελλήνων, μικρών και μεγάλων, με τις αστικές καλλιέργειες.

Το cityfarmer.gr είναι μία online πλατφόρμα που έχει σκοπό να φέρει κοντά και να ενημερώσει όλους όσους ασχολούνται με τις αστικές καλλιέργειες στην Ελλάδα. Τόσο οργανισμοί, φορείς και επιχειρηματίες όσο και εθελοντές αλλά και ενδιαφερόμενοι που ασχολούνται ερασιτεχνικά με τις αστικές καλλιέργειες μπορούν να βρουν στο cityfarmer.gr το σημείο συνάντησης και ενημέρωσης τους. Δίνεται για πρώτη φορά η ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν και να πληροφορήσουν μέσα από συζητήσεις αλλά και άρθρα που θα δημοσιεύονται στην πλατφόρμα.

Με καθημερινή ανανέωση άρθρων και αυξανόμενο αριθμό μελών το cityfarmer.gr πλησιάζει τους «αστικούς καλλιεργητές» κάθε ηλικίας των πόλεων και όχι μόνο, τους ενημερώνει και κυρίως τους δίνει το κίνητρο να ασχοληθούν δυναμικά με την τάση των αστικών καλλιεργειών άμεσα, εύκολα και αποτελεσματικά. Ο ιστότοπος αποτελείται από άρθρα, βιβλιοθήκη από «How-to» και καλές πρακτικές αλλά και ένα τόπο επικοινωνίας όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ανοίξει μία συζήτηση και να λύσει τις απορίες του.

Επιπλέον, μέσα από τις δωρεάν καταχωρήσεις φορέων, ενημερωτικών μέσων και κάθε είδους οργανισμού και εταιρείας που μπορεί να συμβάλλει και να υποστηρίξει το νέο «αστικό καλλιεργητή», οι επισκέπτες και τα μέλη του ιστότοπου έχουν τη δυνατότητα να έρθουν γρήγορα και απλά σε επαφή με οποιοδήποτε είδος οργανισμού επιθυμούν τόσο για τον εξοπλισμό και την εκπαίδευση, όσο και για την περαιτέρω ενημέρωση τους και εμπλοκή με τις αστικές καλλιέργειες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site www.cityfarmer.gr

Σχόλια