Μαζική δολοφονία σκύλων στην Κρήτη

2
11

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Νέα κτηνωδία σημειώθηκε την Τετάρτη στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας flashnews.gr, άγνωστοι δηλητηρίασαν τουλάχιστον επτά σκυλιά στην περιοχή του Ατσαλένιου στην πλατεία Σινάνη.

Τα τρία εξ αυτών σώθηκαν χάρη στην άμεση επέμβαση ευαισθητοποιημένων κατοίκων της περιοχής, που είχαν ζήσει ανάλογα περιστατικά στο παρελθόν και τους χορήγησαν ατροπίνες.

Η κατάστασή των σκυλιών που επιβίωσαν ήταν τραγική. Υπέφεραν, ούρλιαζαν, σέρνονταν και είχαν σπασμούς.

Δυστυχώς πέρα από αυτά που πέθαναν από το πρωί αγνοούνται και άλλα σκυλιά στην περιοχή οπότε υπάρχουν φόβοι ότι έπεσαν και εκείνα θύματα του δράστη.

2 Σχόλια

  1. Δεν μπορεί να υπάρξει τέλεια πολιτισμό μέχρι ο άνθρωπος συνειδητοποιεί ότι τα δικαιώματα του κάθε ζωντανό πλάσμα είναι τόσο ιερό, όπως το δικό του!!!

  2. Το κράτος τι κανει; Υπάρχουν νόμοι να προστατεύουν τα ανυπερασπιστα ζώα; Συνέχεια ακούμε για κακοποιήσεις ζώων ..ας πιαστεί ενα ανθρωπόμορφο κτηνος που διαπράττει κατι τέτοιο και ας τιμωρηθεί ΜΙΑ ΦΟΡΑ!! Ελεος!!! Δεν ακούστηκε ποτε αν έπιασαν ενα απο αυτα τα καθαρματα που διαπράττουν τέτοια εγκλήματα και να τιμωρηθεί αυστηρά! Δεν τουs βρίσκουν; ..τα σκουπίδια βρίσκονται απο τη βρώμα, μα και επαφτοφόρω ίσως. Αυτοί οι «δήθεν» άνθρωποι πρεπει να αφανιστουν απο τον κόσμο. Δηλαδη πρεπει να μπει κανεις φυλακή για αυτα τα μιάσματα ,, διότι εγω εάν πετύχω κανένα τέτοιο υποκείμενο θα το ξεκάνω με τον ίδιο τροπο, έτσι θέλουν αυτοί αν νομίζουν οτι ειναι καλύτεροι απο τα ζωά.. Ξεφτύλα , φτού! Σε τριτοκοσμικές χώρες τα ζώα τους τα σέβονται περισσοτερο! Τι αθλιότητα Θεέ μου..

Comments are closed.